Team Building per empreses a la natura

El Bosc del Quer, el lloc ideal per reforçar les relacions d’equip

En el món empresarial actual, el team building s’ha convertit en una de les activitats més demandades per les empreses. Aquesta pràctica no només fomenta la cohesió i el companyerisme de l’equip, sinó que també té un impacte positiu en la productivitat de l’empresa. En aquest article, us presentem els beneficis del team building a la natura i el lloc ideal per dur a terme aquestes activitats: El Bosc del Quer.

 

Beneficis del team building a la natura

Realitzar activitats de team building en entorns naturals com El Bosc del Quer ofereix nombrosos beneficis que contribueixen al benestar dels empleats i a l’èxit de l’empresa.

  1. Unes activitats per a empreses saludables: Respirar l’aire pur del camp o el bosc sempre anirà bé pels pulmons dels qui participen en els jocs d’aquestes tasques grupals.
  2. Un coaching empresarial que aposta per la relaxació: Decantar-se per desenvolupar-lo en el medi rural suposa deixar enrere l’estrès propi de les fàbriques i oficines. És un canvi d’aires que anirà molt bé per reubicar l’ambient de l’empresa en un lloc més tranquil.
  3. Els esdeveniments empresarials més originals: En un espai tan obert com el camp, les possibilitats de desplegar dinàmiques de joc col·lectives són pràcticament il·limitades.
  4. El treball en equip fent exercici: En les nostres jornades laborals habituals, hem agafat algunes costums negatives, com l’aportada i les postures incòmodes, que ens costa treure’ns de sobre. La natura és el lloc perfecte per córrer, saltar i, en general, exercitar-te sense lligams.
  5. Aprèn a respectar el medi ambient: Cuidar del medi ambient és part de la Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de les empreses d’avui en dia. Veuràs com és compatible gaudir del medi ambient sense generar contaminació.
  6. Coneix el patrimoni natural de la teva comunitat: Pots prendre aquestes activitats com el que també són: esdeveniments turístics i culturals molt interessants.
  7. Els teus companys en una nova dimensió: Tractar amb ells en aquest àmbit despreocupat et permetrà congeniar d’una manera més propera. Es crea una confiança que serà fonamental en la teva feina diària.

 

Reserva el següent team building de la teva empresa a El Bosc del Quer

Si estàs buscant una experiència de team building original i enriquidora, vine a El Bosc del Quer. El nostre projecte de turisme rural es troba en un lloc idíl·lic, enmig d’un bosc de carrasques i roures, creant un petit paradís per a les teves activitats empresarials.

Aquest entorn tranquil et permetrà gaudir de la natura i relaxar-te, allunyant-te de l’estrès urbà. Contacta amb nosaltres i reserva la teva pròxima activitat empresarial amb nosaltres.