Què fer per nadal a Vic amb nens

Aquest any Vic es carrega les piles amb una nova proposta de programació d’activitats de Nadal. Amb el propòsit de distreure a petits i grans, el municipi de Vic ha organitzat un conjunt d’activitats perquè tothom gaudeixi d’aquests dies plens de màgia. Us expliquem al detall la seva programació!

“Nadal amb propòsits” de Vic

L’Ajuntament de Vic vol que Nadal estigui més a prop dels seus ciutadans i de qualsevol visitant que vulgui unir-s’hi. En la seva agenda hi ha un munt d’activitats per fer amb nens!

Fira d’Artesans de Nadal

A la Plaça Major trobarem una fira de Nadal amb productes artesanals, articles de Nadal, opcions gastronòmiques i molt més! Aquest tipus d’activitats són ideals per a tota la família, ja que t’endinsen de cap en l’esperit nadalenc. La Fira d’Artesans de Nadal estarà oberta fins al 4 de gener.

A més a més, Vic ha col·locat arreu del seu municipi diversos Caga Tions de gran mida. Sereu capaços de trobar-los tots?

Tallers infantils i altres activitats de Nadal en família

Us podeu apuntar a qualsevol dels tallers infantils que es celebraran a Vic. Són un conjunt d’activitats que busquen potenciar la creativitat i fer passar una bona estona en família i amb amics! Apunta-t’hi als que més t’agradin.

A més a més, hi haurà altres activitats més dirigides a nens més petits, com espectacles de titelles, contes musicals i contes de Nadal.

Una tarda que no us podeu perdre és la del 29 de desembre a L’Orfeó, s’organitzarà una tarda temàtica de jocs de taula on podreu gaudir de diversos jocs i passar una bona estona.

I el 3 de gener, a les 18 h, a l’espai ETC es projectarà una sessió de cinema amb “El Nadal del senyor Branquilló”, una pel·lícula infantil on el protagonista és el senyor Branquilló i la seva família. Una història de Nadal i plena de màgia que anirà acompanyada de les aventures d’un bruixa molt simpàtica i la seva escombra voladora!

Espectacles i concerts de Nadal

Al migdia del dia 24 de desembre, se celebrarà un concert amb cançons populars d’aquestes festes i nadales però amb la particularitat de ser cantades amb un ritme jamaicà. No us perdeu l’espectacle gratuït a la Rambla Tarradellas!

A la tarda nit del dia de Nadal, el 25 de desembre, podreu gaudir del Concert de Nadal a l’espai l’Atlàntida. El concert es durà a terme a les 20 h i la seva entrada tindrà un preu de 12 euros.

Al mateix espai, però els dies 26 i 28 de desembre, a les 18 y 20.30 h respectivamente, se celebrarà l’espectacle típic dels Pastorets. L’1 de gener, a les 18 h, es tornarà a repetir l’espectacle. Les entrades també costaran entre 10 i 12 euros.

I si voleu ser els protagonistes d’un festival, tot i que no té cap temàtica de Nadal, la tarda del 27 de desembre, a la Biblioteca Pilarin Bayés podreu participar en un campionat de Just Dance. Us animeu?

Cavalcada dels Reis Mags

Un any més, els tres Mags d’Orient arriben a Vic i fan un recorregut per diversos carrers de la ciutat per saludar a tots els nens i nenes. La cavalcada s’iniciarà a les 18 h al Passeig de la Generalitat i s’acabarà a la plaça Major a les 20.30 h.

Però espera! Que la cosa no s’acaba allà. Després de finalitzar el seu recorregut, Ses Majestats rebran la benvinguda de l’alcalde de Vic i el Rei Melcior adreçarà unes paraules a tots els nens.

A més a més, aquells que ho desitgin podran portar la carta als patges i patgesses reials per tots els barris de Vic. Estaran distribuïts en diversos punts del municipi des del dia 26 de desembre fins al 4 de gener.

Si no us voleu perdre cap d’aquestes activitats, us recomanem allotjar-vos al nostre hotel, El Bosc del Quer, un projecte rural a uns pocs minuts en cotxe de Vic. Un racò que respira naturalesa i màgia, ideal per gaudir d’uns dies de desconnexió amb la família i per divertir-se amb els nens petits.