Organitza el teu retir de ioga al Bosc del Quer

Busques un espai allunyat de la bullícia on poder relaxar-te i connectar amb tu mateixa mitjançant la pràctica del ioga? Estàs pensant a organitzar un retir de ioga col·lectiu? Tenim el lloc ideal on celebrar-lo!

 

El Bosc del Quer és un allotjament de turisme rural situat enmig de boscos de roures, amb capacitat per a 9 persones i a 5 minuts de Vic. Un paradís natural en el qual podràs desconnectar del soroll i de la ciutat i enfocar-te en la pràctica del ioga. 

 

Una oportunitat ideal per desconnectar de la rutina i centrar-te en el cos, la respiració i la ment!

Aspectes a tenir en compte a l’hora d’organitzar un retir de ioga 

 

A l’hora d’organitzar un retir de ioga, hi ha una sèrie de premisses que s’han de seguir al peu de la lletra per garantir l’èxit del retir. Un retir de ioga busca que les persones connectin amb el seu cos i ment, per la qual cosa és essencial que, per aconseguir aquesta connexió amb un mateix i desconnectar del bullici, el retir se celebri en un lloc en el qual regni la pau i la tranquil·litat.

 

Els retirs de ioga acostumen a organitzar-se en indrets naturals, on els sons ambientals ajuden a la meditació i a la relaxació. Per això, és molt habitual trobar retirs de ioga en cases de camp i de muntanya, en plena naturalesa. Meditar, reflexionar i buscar la pau i harmonia acostumar a ser una tasca més senzilla quan l’entorn és afí a aquesta tranquil·litat que es persegueix.

 

Els retirs de ioga, bé ho diu la paraula, ofereixen una agenda plena d’activitats relacionades amb el ioga. No obstant això, són uns dies en què, a més de practicar ioga, s’ofereix allotjament, dinars i altres activitats de relaxació. Pel que, a l’hora d’organitzar el teu retir de ioga, hi ha alguns aspectes claus que has de tenir en compte:

  • Lloc: Ha d’estar en un indret tranquil on regni la pau i ha d’estar envoltat d’un entorn natural que ajudi a la meditació.
  • Allotjament de gran capacitat: a l’hora de fer activitats conjuntes, ja siguin meditacions guiades, exercicis d’estirament o altres tallers, és convenient que el lloc disposi d’espai suficient per albergar a un grup de persones.
  • Cuina o servei de servei d’àpats: el lloc triat haurà d’oferir un servei de menú o una altra alternativa que us permeti cuinar els vostres menjars.

Retir de ioga al Bosc del Quer

 

El Bosc del Quer és un lloc idoni on realitzar un retir de ioga. Un paradís envoltat de naturalesa en el qual podreu descansar, alleujar tensions i estrès i connectar amb el medi ambient.

 

La masia ha estat rehabilitada i transformada en una casa rural amb capacitat per a 9 persones, la qual cosa afavorirà a un retir espiritual més íntim i personal. Té diverses habitacions, totes amb vista a la naturalesa, un ampli saló i una cuina amb diversos utensilis.

 

És un entorn ideal per sortir de la zona de confort i allunyar-se de la rutina. Un lloc apartat de les grans ciutats i de l’enrenou d’aquestes, fantàstic pe fer créixer l’energia espiritual de cadascun i desconnectar dels estímuls diaris. No ho pensis més i organitza el teu retir de ioga al Bosc del Quer!