Gaudeix d’una escapada rural aquesta primavera

Amb l’arribada de la primavera, els camps comencen a despertar del seu hivern adormit, regalant-nos paisatges frescos i renovats. És el moment perfecte per deixar enrere l’estrès de la ciutat i aventurar-se en una escapada rural. 

Senderisme, una connexió amb la natura

Per als amants de la natura i els paisatges espectaculars, el Bosc del Quer és el punt de partida perfecte per a una aventura de senderisme. Amb rutes que s’adapten a tots els nivells d’experiència, des de camins fàcils fins a recorreguts més exigents, hi ha una opció per a tots els gustos.

Una de les rutes més recomanables és l’Itinerari de Puigsec, un recorregut circular de 5,5 km que us portarà a descobrir l’entorn hidrològic de Sant Julià de Vilatorta. També podeu optar per l’Itinerari dels rellotges de sol, una passejada de 3,37 km que us portarà a descobrir aquests elements singulars pel poble. I per als més aventurers, l’Itinerari dels Camins de Verdaguer ofereix una experiència més llarga i exigent, de 16,6 km amb un desnivell de 556 m, que us portarà a través dels paisatges que van inspirar el poeta Mossèn Cinto Verdaguer.

BTT, pedaleja entre paisatges de somni

Si preferiu explorar els voltants del Bosc del Quer sobre dues rodes, teniu una àmplia gamma de rutes de BTT que us sorprendran amb els seus paisatges únics i variats. Des de circuits senzills fins a recorreguts més tècnics, hi ha opcions per a tots els nivells i gustos.

La Ruta Tavertet – Pla del Castell – Tavertet us ofereix una experiència relaxant amb un desnivell moderat i vistes espectaculars sobre el pantà de Sau. Si esteu buscant un repte més gran, la Ruta Rupit – Puig de la Batalla – Salt de Sallent – Rupit us impressionarà amb la seva bellesa i la seva dificultat, amb un desnivell de + 343 m en només 11,18 km.

Una escapada inoblidable al Bosc del Quer

El Bosc del Quer és més que una simple casa rural; és un espai de pau al cor de la natura. Amb la seva ubicació privilegiada i les seves activitats a l’aire lliure, és l’escenari perfecte per a una escapada rural inoblidable. Així que agafa la teva motxilla, posa’t les botes de senderisme o ajusta el casc de la bicicleta, i vine a descobrir tot el que aquest meravellós racó de Catalunya té per oferir. Una experiència al Bosc del Quer és una experiència que recordaràs per sempre.