Aventura

El Bosc del Quer és un punt de partida ideal per descobrir la comarca d’Osona i poder realitzar tot tipus d’activitats d’aventura o esportives.

Hípica

Les sortides a cavall són una manera original de descobrir paratges naturals de la comarca d'Osona en parella o en grups d'amics.


www.gthipicclub.com
centrededomadosona.com

Vol en globus

El cel de la comarca d'Osona permet gaudir d'una gran diversitat de paisatges. Els pobles, i els camps, es combinen amb les millors vistes de Vic i fins de a Montserrat, el Montseny o els Pirineus.


www.aircat.cat

Senderisme

A Osona hi ha una àmplia oferta de senders de petit recorregut (PR) escampats per tota la comarca que permeten afegir al plaer de caminar el fet de descobrir llocs i monuments de gran bellesa. Aquesta xarxa de senders senyalitzats són un mitjà excel·lent per conèixer una part del nostre país allunyada de les aglomeracions.


www.osonaturisme.cat

Rutes en bicicleta

La comarca d'Osona té traçades una gran quantitat de rutes en bicicleta. Més Només sortir per la porta del Bosc del Quer trobareu una àmplia oferta de circuits senyalitzats dels centres BTT de la comarca.


www.osonaturisme.cat

Golf

Per els amants del Golf golf trobareu molt a prop de casa instal·lacions de gran bellesa íntimament relacionades amb el Parc Natural del Montseny.


www.golfmontanya.com
www.golfpublictaradell.com