La Casa

El silenci, el confort i la qualitat dels materials s’uneixen al Bosc del Quer per oferir una proposta innovadora. Un turisme rural amb encant, enmig de la natura on l’arquitectura tradicional i el confort més modern es fusionen en una masia del segle XVII, respectanti respecten l’arquitectura de les cases catalanes d’aquest segle i del lloc on s’ubicas’ubiquen.

El Bosc del Quer està ubicat situat en un entorn privilegiat entre Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons, a 5 minuts de Vic, a 1 hora de Barcelona i a 45 minuts de Girona.

El Bosc del Quer

Gràcies als amplis finestrals, l'exterior es fusiona a l'interior, proporcionant de manera que proporciona unes vistes precioses dels Pirineus, la plana de Vic o del Montseny.

La casa té capacitat per a 9 persones, . La cuina és totalment equipada amb rentavaixelles, forn, vitroceràmica i nevera, saló-menjador amb TV, equip de música, llar de foc.

També disposa de piscina, terrassa privada amb porxo i una zona chill out, jardí i barbacoa. Podreu trobar-hi Diferents diferents espais per gaudir del silenci i la tranquil·litat enmig de la natura.