Rutes a cavall per la comarca d’Osona

T’animes a conèixer les terres d’Osona a lloms d’un cavall? Et convidem a fer excursions per la comarca d’Osona, però d’una manera completament diferent i des d’una perspectiva diferent. Pujat a lloms d’un cavall o una egua!

I no importa si no tens experiència en el món de l’hípica, en aquest blog trobaras opcions d’empreses que ofereixen rutes a cavall per la comarca d’Osona que no requereixen experiència prèvia muntant a cavall.

No només és una oportunitat única per explorar Osona, també per connectar amb la naturalesa i un dels animals més bells i nobles del planeta.

GT Hípic Club

GT Hípic Club organitza excursions a cavall pels voltants de Vic. Pel que, pots aprofitar per explorar la ciutat i la seva història medieval. T’assegurem que ho gaudiràs! Les rutes que organitza el club poden ser individuals o grupals, i sempre van acompanyades d’un monitor. Els cavalls estan entrenats i presumeixen d’un caràcter simpàtic i amistós, per la qual cosa podreu muntar en ells amb total confiança. Proposa diferents excursions, encara que les més populars són les de l’Ermita Sant Jordi, l’Ermita La de Munt o la Ruta La dels Munts. Quina triaràs?

EquusVic

Aquesta hípica organitza excursions en grup o en parelles per la zona de Vic. També ofereix classes d’hípica i disposa d’instal·lacions per practicar diferents activitats eqüestres en un ambient relaxat i òptim. Tots els seus cavalls estan molt ben entrenats i s’ajusten a tots els nivells i edats. Les excursions que organitza són en la zona verda del Puig dels Jueus, encara que és possible visitar altres llocs.

Muntar a cavall pot ser una activitat relaxant, encara que també cansada. Pel que, et recomanem que després de la teva visita a qualsevol dels clubs d’hípica esmentats al llarg de l’article, descansis profundament. A pocs minuts amb cotxe de Vic, municipi en el qual es troben alguns dels clubs, trobaràs la nostra masia rural El Bosc del Quer. La nostra casa ha estat rehabilitada en un complex rural i està situada en un bosc d’alzines i roures, en un entorn envoltat de naturalesa. Aprofita la teva excursió a Osona per connectar amb la naturalesa, reserva habitació amb nosaltres!