El Bosc del Quer, una casa rural amb exposicions

 

El Bosc del Quer és una casa rural, aïllada del soroll, de la bullícia de la ciutat, de l’enrenou i de l’aclaparament. És més que un lloc on dormir, és un oasi enmig de la naturalesa per desconnectar de la rutina i connectar amb la terra i amb un mateix. Un retir per recuperar la calma perduda i una oportunitat per apreciar la bellesa de la vida.

 

Masia rural del Bosc del Quer

 

El Bosc del Quer és una masia del segle XVII reformada i rehabilitada com a casa rural situada a pocs minuts amb cotxe de Vic. Per mantenir l’harmonia de l’entorn, la masia està decorada amb un disseny rústic i clàssic que respecta l’arquitectura tradicional, encara que no perd els luxes dels actuals temps moderns.

Presumeix d’uns amplis finestrals des dels quals es pot contemplar els paratges naturals dels Pirineus, la plana de Vic o el Montseny.

La masia es caracteritza per un ambient clàssic i rural en el qual la majoria dels mobles estan fabricats amb fusta per a lliurar major sensació de calidesa a la llar. Tot l’allotjament busca oferir a l’hoste una experiència hospitalària i de pau i tranquil·litat. Al Bosc del Quer volem que la teva estada sigui agradable i que et porti a conèixer un món de noves sensacions. Potser, per aquest motiu, alguns dels elements decoratius de la casa són els quadres artístics que serveixen com a galeria d’art.

 

L’art del Bosc del Quer

 

Diversos quadres i fotografies s’exposen en les parets de la masia a manera de museu artístic. Volem que serveixin com a font d’inspiració per als hostes i que ajudin a donar veu a les seves emocions.

Artistes i fotògrafs internacionals exposen les seves obres al Bosc del Quer. Des d’escultures tallades a mà fins a fotografies en blanc i negre que et transportaran a un altre lloc. En aquest enllaç pots donar un cop d’ull a les diverses obres!

A més, el Bosc del Quer s’enorgulleix de disposar d’un menhir, un monument megalític semienterrat en forma vertical. Més que una escultura, el menhir guarda un significat espiritual o delimitant del territori. El menhir del Bosc del Quer està situat just davant de la boga del bosc que limita amb la masia. I, sense importar la raó del seu aixecament, és un símbol artístic més que caracteritza el Bosc del Quer.

I és que, el nostre projecte rural és una oportunitat per potenciar la vena artística de cadascun i connectar amb el seu jo més espiritual.

Si t’animes a viure l’aventura del Bosc del Quer, no dubtis a contactar-nos per reservar la teva estada amb nosaltres!